immigracia.alle.bg

Работа

Записване в бюрото по труда в Испания
След като сте си извадили всички документи за работа а и пребиваване ,имате право да се запишите в бюрото по труда тук(MINISTERIO DE TRABAJO E INMIGRATION ,,INEM'' ) . За тук са необходими следните документи NIE , Задграничен паспорт ,ако имате шофьорска книжка пак важи както испанските ,листа от адресната регистрация, също и социал сегуридата ви, ако имате квалификационни степени придобити тук също и образования, ако имате легализирани документи за средно образование и за виши образование.
Така , теглите си номерче за първоначална регистрация ,изчаквате да ви доиде реда при държавния служител се попълват данните ви. Издава ви се картонче с дати кога да ходите да се разписвате на всеки 3 месеца .

Работа
Ако искате да знаете кога сте в alta или baja, можете да добавите телефонния си номер в заявката за numero S.S. Ако вече имате такъв номер от по-ран период, казвате на служителя че искате да си смените данните и попълвате ново заявление, като не пропускате и телефонния си номер. Става за 10 минути. И при всяко едно назначаване и приключване на договор с работодател ви се изпраща SMS.
АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПИТА НЕЩО ДА ПИШЕ НА САЙТА ИМА ПОМЕСТЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КОНТАКТИ С МЕН С КАВОТО ,МОГА ЩЕ МУ БЪДА ПОЛЕЗЕН.
на първа страница ,,Имиграция в Испания'' най от доло на страницата!

Всички форми за контакт с мен са актуални и работят.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg