immigracia.alle.bg

Транспорт до Испания

Транспорт със самолет

Танспорт до Испания
Ниско тарифна авио компания

Танспорт до Испания
Авио бюро за всички авио компании.

Танспорт до Испания
Посредническа фирма за закупиван не билети за Автобуси и Смолети


Автобусни компани до Испания

Танспорт до Испания
МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТНИЧЕСКИ ТРАНСПОРТ
Танспорт до Испания
ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТНИЧЕСКИ ТРАНСПОРТ


Танспорт до Испания
Транспортно  компания “Юнион Ивкони”

Лично аз не съм доволен от услугите на Юнион Ивкони, пътуването ми беше кошмар със тях случи се така че, се повреди автобуса им и се оказа че, той няма ,,сигуру '' тукашната гражданска отговорност с право на сервиз ,обадихме се в офиса тук в Мадрид към 2.00 ч. през ноща първо всички телефони бяха изключени ,най накрая се свързахме към 10.00 ч. сутринта, от там казаха да чакаме после пак се обадихме към 14.00 ч.  Собственичката на билетният център беше меко казано арогантна . Държеше се все едно сме животни и си позволи да повишава тон за това че, тя не си е изпълнила задължението. так или иначе висяхме до 22.00 ч. на следващата вечер на един паркинг близо до Лейда. Не стига че беше арогантна по телефона но дори не се посрами да дойде на място и да ни овика ,абсолютна простачка. Мисля че, се казваще  Мария . Искам да кажа че , самия персонал с който пътувахме беше невероятен шофьорите и стюардесата бяха страхотни хора , за съжаление  останалата част от фирмата.


 СЪС СИГУРНОСТ ЗНАЯ САМО ЕДНО НИКОГА НЯМА ДА ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА ,,ЮНИОН ИВКОНИ'' ПОВЕЧЕ ЗА ВАС НЕ ЗНАЯ!!!!  

За съжаление не знаех че, е имало и друг изход ако имате подобни проблеми и фирмата не се отзове своевременно звънете на 112 и си пазете билетите там има механизъм при който вас ви извозват с ТАКСИ или друг превоз и ви настаняват безплатно в хотел за сметка на превозвача защото се водите бедстващи, и по евро директивите превозвача е длъжен да направи това за вас. Звънете не му мислете!


АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПИТА НЕЩО ДА ПИШЕ НА САЙТА ИМА ПОМЕСТЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КОНТАКТИ С МЕН С КАВОТО ,МОГА ЩЕ МУ БЪДА ПОЛЕЗЕН.
на първа страница ,,Имиграция в Испания'' най от доло на страницата!

Всички форми за контакт с мен са актуални и работят.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg