immigracia.alle.bg

Превод и легализация на дипломи

Тъй като всички документи които , тук се ползват за записване в училищата трябва да са преведени и легализирани само нещо да ви кажа  !  НЕ СЕ МАМЕТА ДА СИ ПРАВИТЕ ТЕЗИ ПРЕВОДИ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ТУК ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ПАК ДА СЕ ПРАВЯТ ТУК НА МЯСТО ИМА ХОРА КОЙТО ГИ ПРАВЯТ И ЗА ПО МАЛКО ПАРИ AKO ГО НАПРАВИТЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ И С ДРУГ ПРЕВОДАЧ ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА ЧЕ, ДОСТА ПРЕВОДАЧИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЗНАЯТ ЕЗИКА . По доло ще ви приложа контакти за места кадето ще ви свършат работа поне кадърно.  Направи ми впечатление нещо друго че, преведени документи в България тук на много места изискват на ново да бъдът преведени , интересно защо ли? И преведените тук на място документи биват признати  и другото което е че, с тукашен превод имам предвид направен в Испания се минава хомулугация много бързо . А с Българският може да се наложи преравняване .

 

Това е човек който, може да ви направи превод на място в Испания ,за една Диплома за висше образование таксата е 55 евро. заедно с пощенските разходи .
Alfred Aronov
0034626717791
0034912424463
aronov@telefonica.net
Превод и легализация на дипломи
 "Финансова агенция Тренд" отвори единственият езиков център, с който да отговори на нуждите от езиково обучение в гр. Мездра. Фирмата разполага с екип от опитни и доказани лингвисти по АНГЛИЙСКИ и ИСПАНСКИ езици, чиято основна цел е по един лесен, достъпен и интересен начин да въвлекат своите курсисти в необятните дебри на непознатия език. Обучението се осъществява в следните възрастови нива: ПРЕДУЧИЛИЩНА ГРУПА (деца от 4 до 7-годишна възраст) УЧЕНИЦИ 1-3 КЛАС УЧЕНИЦИ 4-8 КЛАС УЧЕНИЦИ 9-12 КЛАС ЛИЦА НАД 18 Г. ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТОВКА Всяка група включва не повече от шест лица! Езиковото обучение по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК се осъществява по системите на OXFORD UNIVERSITY PRESS. Езиковото обучение по ИСПАНСКИ ЕЗИК се осъществява по системите на EDELSA. След огромния интерес и отправени множество запитвания фирмата предлага също обучение по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ, както и дистанционно езиково обучение по АНГЛИЙСКИ, ИСПАНСКИ И БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ. Дистанционното обучение се осъществява чрез Skype връзка. С всеки клиент се договаря индивидуален график за провеждане, в удобно и за двете страни време. Дистанционните курсовете са с продължителност 72 часа за едно ниво. Дистанционното езиково обучение е подходящо за всеки - както за работещи, така също за деца или хора, които нямат време или възможност да посещават традиционните присъствени форми на обучение. С дистанционното езиково обучение пестите време, разходи за транспорт, забавлявате се докато учите в своя дом, офис или на открито...Вече нямате оправдание за това, че не владеете чужд език!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg