immigracia.alle.bg

закони свързани с Испания

Увод

Ще драсна и няколко реда по някой закони които пряко ни засягат Българските имигранти единият е :за домашното насилие ако имате подобни склонности по добре не идвайте тук защото закона е много строг и няма вратички както в БГ ,при подадена (denunsia) сте с двата крака в затвора.
друг закон които пряко ни засяга е това че дете само не може да стои в къщи както е в БГ ,както и да ходи само на училище както и да се връща от там до 12 годишна възраст, иначе ви очаква доста солена глоба първият път после социалните ви го отнемат .
друго : е насилие върху дете не си го и помисляйте дори иначе социалните ще ви го отнемат, а за вас става много дебело .Тук закона е много строг и няма отърва не !
Тук никакви въпроси не се решават с насилие защото този който , посегне загазва много здраво тук БГ бабаитите не се вписват просто закона ще ги смаже.
Другото което ,трябва да се знае тук полицай рушвет не взема и не си правете трудът защото най много да стигнете до затвора. Както и ако не сте направили провинение на пътя няма да ви спре никой освен при хайка, не е като в БГ да те спре да си изкара някой лев.

АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПИТА НЕЩО ДА ПИШЕ НА САЙТА ИМА ПОМЕСТЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КОНТАКТИ С МЕН С КАВОТО ,МОГА ЩЕ МУ БЪДА ПОЛЕЗЕН.
на първа страница ,,Имиграция в Испания'' най от доло на страницата!

Всички форми за контакт с мен са актуални и работят.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg