immigracia.alle.bg

Планът ,,Ран-Ът'' все пак не е мираж!!!

Правителствата на България и Израел заседават в Ерусалим

Съвместно заседание на правителствата на България и Израел ще се проведе в Ерусалим. Министър-председателят Бойко Борисов и 12 министри заминават за Израел.

Премиерът Бойко Борисов ще има среща на „четири очи" с израелския си колега Бенямин Нетаняху и с президента Шимон Перес.

В програмата на посещението е предвидена церемония по подписването на двустранни документи.

Сред тях са проект на споразумение за сътрудничество в областта на информационните технологии и съобщенията, план между здравните ведомства на двете страни за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицинската наука, програма за сътрудничество в областта на науката, културата и образованието за периода 2012 – 2014.
       

Преди доста години бях попаднал на една статия в Интернет където се говореше за въпросния план ,,Ран - Ъп'' тогава като прочетох тези неща ми се виждаха малко смешни и налудничави . Оказа се че, години след това  се оказа факт за съжаление! Ще ви поместя линкове където, може да прочетете сами нещата който , аз прочетох и като , се обърна назад в времето да сравня виждам че, наистина това не е мит!  Всички тези неща са добре организирани и планирани точно по този план. Преди все се пазехме и ни се втълпяваше че, Турците ще ни превземат да ама не! Оказа се че , не е така оказа се че, на нас и нашите земи точат зъби една наша ,,любима’’ нация Еврейските ционисти! Ето и хората виновни за този план който, са го подписали и са обрекли нас и нашите деца на поредното РОБСТВО!!!!!

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg